Un poc de gairebé tot.. molt d'algunes coses,...res d'altres...
Amb panificadora o a fet a ma a l'estil tradicional?Carlos
Panificadora per amassar i primera fermentació.Segona fermentació a fora i cuit al forn.Rosa
O sigui tècnica mixta. Doncs, molt bé a gaudir del pa casolà.SalutCarlos
Aquest pa ha d'esser realment bó!! amb un raget d'oli d'oliva fantàstic!!! que us aprofitiM.ROSA
JA saps on el pots tastar!!Rosa
Amb panificadora o a fet a ma a l'estil tradicional?
ResponEliminaCarlos
Panificadora per amassar i primera fermentació.
ResponEliminaSegona fermentació a fora i cuit al forn.
Rosa
O sigui tècnica mixta. Doncs, molt bé a gaudir del pa casolà.
ResponEliminaSalut
Carlos
Aquest pa ha d'esser realment bó!! amb un raget d'oli d'oliva fantàstic!!! que us aprofiti
ResponEliminaM.ROSA
JA saps on el pots tastar!!
ResponEliminaRosa