diumenge, 27 de febrer del 2011

HUMBERTO RIVAS i VALLGRASSA

Diumenge, 27 de febrer, a les 12.00 h.
INAUGURACIÓ de l'Espai Fotogràfic Humberto Rivas a Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts de Begues, al Parc del Garraf.

La masia Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts acollirà a partir d'ara l'Espai Humberto Rivas dedicat a la fotografia, per iniciativa de Jordi Aligué i Anna Bellvehí, gestors responsables d'aquest centre juntament amb Arturo Blasco.

La nova sala vol oferir un petit homenatge dels espais naturals protegits a la persona i l'obra d'aquest fotògraf, precisament en el lloc on l'artista va treballar en diversos projectes de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

El nou espai, de caràcter permanent, exposarà obres de diferents fotògrafs, sota la memòria d'Humberto Rivas. Els mesos de març i abril hi haurà obres de Ferran Freixa, Jordi Guillumet, Humberto Rivas i Mariano Zuzunaga. Els mesos de maig, juny, juliol i setembre, es podran veure fotografies de Jordi Aligué, Salvador del Carril i Toni Cumella. I a l'octubre, novembre i desembre s'hi exposarà l'obra de Manel Esclusa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada